EnglishShqip
Rezultatet e Testit të Pranimit 2013 PDF Print E-mail

Te nderuar Maturantë dhe Prindër,

Universiteti Amerikan i Tiranës FALENDERON të gjithë Maturantët të cilët iu nënshtruan TESTIT TE PRANIMIT, organizuar nga UAT në të gjitha Shkollat e mesme te Shqiperisë. Me këtë rast ne i përgëzojmë Maturantët të cilët kanë kaluar me sukses Testin e Pranimit.

Njoftojmë se UAT ka bërë të gjitha përgatitjet e duhura për të mirëpritur të gjithë Maturantët e interesuar për regjistrimet,

Ju bejmë me dije se afati i Regjistrimeve te Hershme për arsye objektive është shtyrë deri më 30 Maj 2013 nga Shqipëria dhe 15 Qershor për regjistrimet nga trevat (Kosova, Mali i Zi, Maqedoni, etj).

Nga regjistrimi i hershëm ju mund të përfitoni edhe 10 % ULJE nga Tarifat e përcaktuara.

UAT ju ofron një mundësi ideale që të bëheni pjesë e një Komuniteti të shkëlqyer të Studentëve në një Universitet prestigjioz, të dëshmuar dhe vlerësuar si nga institucionet vendore ashtu edhe ndërkombëtare.

Ju mirëpresim!

 

Gjeni emrin tuaj në listat e maturantëve që kanë kaluar me sukses testin e pranimit, të paraqitura për cdo qark të Shqipërisë

pdf small2 Qarku i Shkodrës (Shkodër, Koplik, Pukë)

pdf small2 Qarku i Kukësit (Kukës, Krumë, B.Curri)

pdf small2 Qarku i Lezhës (Lezhë, Laç, Rrëshen)

pdf small2 Qarku i Dibrës (Peshkopi, Bulqizë, Burrel)

pdf small2 Qarku i Durrësit (Durrës, Kavajë, Krujë)

pdf small2 Qarku i Tiranës

pdf small2 Qarku i Elbasanit (Elbasan, Peqin, Librazhd, Përrenjas, Gramsh, Belsh)

pdf small2 Qarku i Fierit (Fier, Lushnjë, Ballsh)

pdf small2 Qarku i Korçës (Korçë, Pogradec, Ersekë, Bilisht)

pdf small2 Qarku i Beratit (Berat, Ura Vajgurore, Kuçovë, Çorovodë)

pdf small2 Qarku i Vlorës (Vlorë, Sarandë, Delvinë)

pdf small2 Qarku i Gjirokastrës (Gjirokastër, Përmet, Tepelenë)

 

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.