EnglishShqip
Tarifat studimore PDF Print E-mail

  

Tarifat studimore për vitin akademik 2012-2013
Për më tepër informacion në lidhje me tarifat e shkollimit, ju mund të informoheni nëpërmjet adresës së emailit: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tarifat e studimit duhet të paguhen pranë

UNIVERSITETI AMERIKAN I TIRANËS

  • First Investment Bank (FIBANK)
  • Raiffeisen Bank
  • Alpha Bank
  • Veneto Banca

 

 

* Pagesa kryhet në dy këste, përkatësisht në muajt shkurt dhe tetor.

 

Who's Online

We have 15 guests online

Related Articles

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.